Unieke kans voor een geweldig goed doel!
Artikel

Unieke kans voor een geweldig goed doel!

Dit jaar gaan we voor de 4e keer alweer naar Bedoin (Fr). Op 16 september beklimmen we de Mont Ventoux om geld op te halen voor onderzoek naar een betere behandeling van kanker. Dit alles onder de vlag van ColSensation. ColSensation is één van de activiteiten van de stichting Team Doelbewust.

Op 12 mei organiseerden we een uiterst succesvolle pubquiz: De Grote Quiz der Nutteloze Wetenswaardigheden (editie II). Met maar liefst 101 deelnemers een uiterst succesvolle activiteit!

Als hoofdprijs had ik een door mijn jeugdvriend Geoffrey Wijn vervaardigd schilderij van 1 bij 1 meter geregeld. Geweldig dat hij dit belangeloos heeft gedaan om ons te steunen bij dit goede doel. Geoffrey timmert al meer dan 30 jaar aan de weg en heeft inmiddels een unieke stijl ontwikkeld. Check zijn website hier.

En alsof dat allemaal nog niet voldoende was, wilde het winnende team ook nog een duit in het zakje doen: het schilderij mag geveild worden en alle opbrengsten worden gedoneerd aan ColSensation! Super veel dank aan Henk, Erich, Jacqo, Michel, Wilbert en Jeroen!

Binnenkort komt de veiling online!

Wil je alvast een bod doen? Stuur dan een mail aan info@stonehenge-consultancy.nl.

En wellicht goed om te weten: Stichting Team Doelbewust heeft ANBI-status. Je bod is dan ook nog eens fiscaal extra aantrekkelijk! Zeker voor bedrijven een mooie gelegenheid ons te steunen en tegelijk te investeren in een mooi stukje kunst!