Onze diensten

Stonehenge Consultancy helpt u met deze specialiteiten

Maatwerk in advies

Stonehenge Consultancy: dé kennispartner voor arbeidsvoorwaarden en duurzame inzetbaarheid

Als wij praten over duurzame inzetbaarheid, horen we vaak dat het zo’n vage term is. Een containerbegrip. En dat klopt natuurlijk ook. Duurzame inzetbaarheid is een overkoepelende term voor alles wat te maken heeft met gezond en enthousiast aan het werk, nu en later.

Wij vinden het belangrijk dat we het containerbegrip duurzame inzetbaarheid vertalen naar een op maat gemaakte, praktische invulling op sector- of ondernemingsniveau. Dat doen we gestructureerd en programmatisch met een heel specifiek plan. Ons uitgangspunt is dat alle relevante aspecten van duurzame inzetbaarheid dan ook in onderlinge samenhang moeten worden vormgegeven.

Uitgangspunt hierbij zijn altijd de strategische positie en doelstellingen van de onderneming.

Omdat we vinden dat mensen, werkzaam in de onderneming, zelf een actieve rol moeten spelen investeren we ook aan de voorkant in kennis en inzicht over duurzame inzetbaarheid. Dit doen we met behulp van diverse kennissessies, workshops of een masterclass.

Naast het adviseren over (een programma-aanpak van) duurzame inzetbaarheid, zetten wij onze specifieke kennis en ervaring op net gebied van arbeidsvoorwaardenoverleg graag in ten behoeve van onze klanten.