Vitaal vakmanschap

Vitaal vakmanschap

Hoe betrek je je medewerkers bij het vitaliseren van hun vakmanschap? Hoe zorg je dat ze zelf en vooral ook samen aan de slag gaan met langer productief, tevreden en betrokken doorwerken? Wat hebben ze daar zelf eigenlijk voor nodig? Met het programma Vitaal Vakmanschap kan Stonehenge Consultancy vitaliteit in de organisatie vaststellen én bevorderen, opdat mensen langer, productief, gezond en betekenisvol betrokken blijven bij het arbeidsproces.

Om organisaties te ondersteunen bij het versterken van Vitaal Vakmanschap heeft TNO een actieprogramma ontwikkeld dat medewerkers vanaf dag één uitdaagt zelf aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid in hún organisatie, hún team of op hún afdeling. Als door TNO gecertificeerde dienstverlener voeren wij dit programma uit op een manier die aansluit bij de behoeften van jullie organisatie en jullie medewerkers waarbij TNO steeds garant staat voor de kwaliteit.

Vitaal Vakmanschap is daarmee een gezamenlijke, positieve, activiteit die medewerkers in beweging brengt en houdt. Of het nu gaat om beweging in termen van ontwikkeling van nieuwe kennis en vaardigheden, om verbetering van de eigen gezondheid of om aanpassingen in taken, rollen en functies, zodat die beter passen bij de kennis en vaardigheden die men heeft.