DIX

DIX

De Duurzame InzetbaarheidsindeX (DIX) is hét instrument om duurzame inzetbaarheid mee te meten. De DIX bestaat uit vier kernblokken met vragen over gezondheid, ontwikkeling, werkplezier en werk-privé balans. Ook meet de DIX iemands presteren nu en in de toekomst, persoonlijk leiderschap, en factoren die iemands presteren belemmeren. Het doel van de DIX is om inzicht te geven in duurzame inzetbaarheid, en zo bij te dragen aan gezond en met plezier aan het werk zijn en blijven.

Individuen krijgen na het invullen van de DIX hun eigen scores teruggekoppeld in hun persoonlijke dashboard. Hierbij ontvangen ze een uitleg van hun score en adviezen op basis van hun score. Hier kan de werkgever of adviseur ook het eigen aanbod aan producten / interventies koppelen, zodat de medewerkers gepersonaliseerd producten krijgen aangeboden. Dit geeft aanknopingspunten voor het individu om aan de slag te gaan met de eigen ontwikkeling en inzetbaarheid.

Voor management, HR of coaches is terugkoppeling van groepsscores mogelijk via het management en/of coach dashboard. De groepsscores worden hier geanonimiseerd teruggekoppeld, zodat inzicht ontstaat in de sterke punten en verbeterpunten binnen de organisatie. Dit geeft aanknopingspunten voor het duurzame inzetbaarheidsbeleid van de organisatie.

Wij maken u als klant een rapport met daarin de resultaten en aanbevelingen voor de organisatie.

Ontdek Dix