Workshop duurzame inzetbaarheid voor HR-Professionals

Workshop duurzame inzetbaarheid voor HR-Professionals

Duurzame inzetbaarheid wordt vaak gezien als ‘het feestje van Hr’. Maar uiteraard zou het dat niet moeten zijn. Duurzame inzetbaarheid in ondernemingen is van iedereen! Wel speelt de Hr-functionaris vaak een cruciale rol in het vormgeven en faciliteren van beleid rondom duurzame inzetbaarheid.

Om als succesvol sparringpartner van directie en lijnmanagement te kunnen functioneren, dient u dan wel als expert op dit vakgebied te worden gezien. In deze workshop van 2 dagdelen helpen we u daarbij. De workshop start met een overall inzicht in de belangrijkste facetten van duurzame inzetbaarheid. Hoe maak ik een gedegen plan? Welke onderdelen dienen aan de orde te komen en welke interventies passen dar dan bij?
In het 2e gedeelte kijken we naar uw eigen organisatie en zoomen we verder in op de kritische succesfactoren en de belangrijkste aandachtspunten voor succesvolle implementatie van duurzame inzetbaarheid in uw organisatie.

Deze workshop kunnen wij als open inschrijving en in-company aanbieden. Ook is deze kennissessie uitermate geschikt voor netwerkgroepen van Hr-professionals.