Training

Arbeidsrecht speciaal voor niet-Nederlanders

Nederlands Arbeidsrecht voor niet-Nederlandse werkgevers

 

Het komt steeds vaker voor dat bedrijven opereren binnen een internationale context. Dit kan met zich meebrengen dat u kennis moet hebben over zaken die in uw eigen land anders geregeld zijn.  Daar waar je heel veel zaken op het gebied van HR best kunt vormgeven binnen die internationale context, kan dat op het gebied van Nederlands arbeidsrecht en arbeidsverhoudingen vaak niet.

Speciaal voor Hr-professionals die meer willen weten over het Nederlandse arbeidsrecht, ontwikkelden wij een eendaagse training. In deze training komen alle belangrijke facetten van het Nederlands arbeidsrecht aan bod.

Zo staan wij stil bij alle relevante zaken rondom indiensttreding (welke contractvormen zijn er mogelijk? Mag je wel of geen proeftijd overeenkomen?  Hoe weet ik of en welke cao ik moet toepassen). Daarnaast behandelen we ook allerlei onderwerpen die van belang zijn gedurende een dienstverband, zoals loondoorbetaling bij ziekte en de diverse verlofsoorten. En niet onbelangrijk: wat zijn de spelregels rondom uitdiensttreding (al dan niet vrijwillig).

Tevens besteden we aandacht aan allerlei andere regelingen zoals het Nederlands pensioenstelsel, De Wet op de Ondernemingsraden en de ARBO-wet.

Kortom: alle relevante onderwerpen komen aan de orde en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Deze training kunnen wij verzorgen via een open inschrijving, maar ook in-company. Tevens verzorgen wij (indien gewenst) ook in het Engels.

Interesse in deze training?